Sipi Isännöintipalvelut

Mutkatonta ja asiakaslähtöistä isännöintipalvelua Tampereella vuodesta 2009

Isännöintipalvelut Tampere

Ammattitaitoista ja joustavaa isännöintipalvelua Tampereen seudulla.

Tarjoamme taloyhtiöille laadukkaita isännöintipalveluja myös räätälöidysti, kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Voit luottaa apuumme kaikissa kiinteistön toimintaan liittyvissä hallinnollisissa, taloudellisissa ja teknisissä asioissa. Tarjoamme joustavaa palvelua ja onnistuneita ratkaisuja niin taloyhtiöiden kuin asukkaiden viihtyisyyden hyväksi.

Isännöintipalvelumme neuvoo osakkaita ja asukkaita asioissa kuten Huoneistojen remontit.

Asunto-osakeyhtiölain (lakisäädös alk. 1.7.2010) mukaan kaikkiin huoneistossa tehtäviin remontteihin (pois lukien esimerkiksi maalaus ja tapetointi, taulujen kiinnittäminen ) tulee hakea lupa hallitukselta. Kaikki sellaiset remontit tulee ilmoittaa, jotka voivat vaikuttaa yhtiön kunnossapitovastuulla oleviin osiin kuten hormistoihin, kantaviin seinärakenteisiin, lämmitys-, vesijohto- tai viemärijärjestelmään, sähköjohdotuksiin, vedeneristyksiin, vesikalusteisiin, ilmastointiin tai akustiikkaan.

Taloyhtiö voi määrätä remontin teettämiselle tiettyjä ehtoja tai kieltää remontin, mikäli siitä on haittaa muille osakkaille tai yhtiön rakenteille. Meiltä saat lisätietoa remontin tekemiseen vaikuttavista asioista – kysy rohkeasti lisää!

Saneerauksiin liittyvät talous- ja hallintotehtävät:

Tarjoamme asiantuntemustamme kaikkiin taloyhtiötä koskeviin saneerauksiin. Erityisesti hallitsemme linjasaneerauksiin ja julkisivuremontteihin liittyvät ratkaisut, joissa huomioidaan kaikki vaikuttavat tekijät aina oikean urakoitsijan valinnasta kustannustehokkuuteen.

Autopaikat ja saunavuorot:
Autopaikat vuokrataan tavallisesti taloyhtiön jonotuslistan mukaan. Listaa ylläpitää isännöitsijä. Myös sauna- ja pesutupavuorot varataan taloyhtiön varauslistan perusteella. Meiltä saat lisätietoa taloyhtiösi autopaikkoja ja saunavuoroja koskevista asioista.

Järjestyssäännöt:
Jos taloyhtiöllä on omat järjestyssääntönsä,on ne mahdollista saada pyynnöstä meiltä.

Tarvittavat asiakirjat osakkaille:
Meiltä saat esimerkiksi isännöitsijäntodistukset, yhtiöjärjestykset, energiatodistukset ja muut tarvitsemasi asiakirjat taloyhtiötäsi koskien.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

1 + 12 =